Tuesday, April 6, 2010

3-Series Birthday Giveaway: The 3 Facts About E-car

Wah! Contest apekah yang telah berjaya buat aku ubah blog ni jadi blog contest dan buat aku tidur pukul 4 pagi?? Hah,meh sini nak habaq mai,,


ni lah contest tu,,nama sama kan?=D
agak segan jugak nak join sebab yg join contest ni semua 
baya2 kak e-car..yang kenal kak e-car..
tapi,di mana ada kemahuan,di situ join contest!

So,setelah puas godek-godek blog kak e-car (siap buat list atas kertas,,hehe) dan godek blog contestant lain pagi2 buta ni, saya dah dapat 3 fakta simple yang tak berapa nak ada pada blog orang lain.

 http://www.cute-smiley.comLast sekolah Kak E-car Sekolah Menengah Teknik Johor Bharu (TIJB). Masa kat sekolah ni, cikgu-cikgu panggil kak e-car ni BOLAT! Sebab Kak e-car cakap dia BOLAT macam Michelin. Tak percaya? Tengok ni..


http://www.cute-smiley.com Pernah dapat Nokia 6288 (tak pasti dapat@bagi pada hubby) sempena 3rd wedding anniversary! Tapi, sayangnya henfon yang ada sentimental value tu telah dicuri masa hubby kak e-car study kat UTM Skudai (untuk sambung Master). Masa tu hubby kak e-car tengah tidur. Cuak kak e-car masa tu sebab call hanfon je off.



http://www.cute-smiley.com Kak e-car ada sedikit ketidakpuasan hati pada AJL yang lalu. Hehe. Sebab lagu kegemaran Kak e-car, Tak Mungkin Kerna Sayang tak menang. Kak e-car nak lagu ni menang sebab..jeng3! Lagu ini menggambarkan diri kak e-car..ops!



Hadiah-hadiah untuk contest ni ditaja oleh:





Nota kuku kaki tangan: Mula-mula baca blog kak-ecar niat nak cari fakta menarik je. (agak susah sebenarnya!) Tapi, rasa dah tersangkut bila baca kisah2 kak e-car dengan hubby kak e-car. Sweet sangat!! Kalau keluar, tak sah kalau baju tak sama! Bestnye kalau dah kahwin nanti macam tu. Harap perkahwinan akak kekal ke anak cucu yek..So, aku suggest korang baca blog Kak e-car ni..

2 budak comel cakap:

akmafaizal said...

wah satu sekolah ngan ecar ke?good luck!!

e~car182 said...

akma:huh??bukan lar,beza sy dgn k.ecar je da 10 taon,,huhu.taw pon sbb baca blog k.ecar